Lidé.cz na ORIGINAL mejdanu v Praze

18. listopadu 2010

Lidé.cz přináší velkolepý ORIGINAL mejdan. V sobotu 4. prosince se v pražském klubu SaSaZu objeví několik hvězd světového formátu. Poprvé v ČR dvojnásobný UK beatbox champion Mr. BEARDYMAN.

Sociální síť Lidé.cz přináší hvězdy, jako jsou BEARDYMAN (UK) music-beatbox-video show live – poprvé v ČR, X-PRESS 2 (UK), JUDGE JULES (UK), TOM MIDDLETON (UK), MAKO!MAKO (CZ), OUT OF BOUNDS (BRAZIL/CZ), ROBOT & AKVAMEN.
V sobotu 4. prosince 2010 od 21h bude v klubu SaSaZu na mejdanu ORIGINAL každopádně rušno až do rána. O tom svědčí program mejdanu, který přináší největší komunitní server v ČR.

Všechno odstartují výběrem pohodových songů na rozjezd djs Robot a Akvamen. Po nich se živě představí objev soutěže Česko Slovensko má Talent skupina MAKO!MAKO s jejich velmi originální hudební produkcí. Kolem půlnoci vystoupení brazilsko-české taneční skupina Out of Bounds a rozhodně se bude na co dívat.

Po zahřívačce a speciální dražbě se totiž od půlnoci rozjede ORIGINAL party v pěkně svižném rytmu. Tím prvním, kdo živě vykouzlí taneční beaty, bude hlavní host – anglický kouzelník s mikrofonem a mašinkami BEARDYMAN, pro kterého to bude v ČR úplná premiéra. Jeho hodinový live set nenechá rozhodně nikoho v klidu, stejně tak jako další hosté, které Lidé.cz představí na ORIGINAL mejdanu. Postupně se o pořádnou jízdu postarají X-PRESS 2, TOM MIDDLETON a JUDGE JULES.

„Virtuální život na největší české seznamce Lidé.cz je báječný způsob, jak nebýt sám a když k tomu přidáme neskutečně skutečný mejdan ORIGINAL, může to být naprosto maximální zážitek pro všechny „lidi“, komentuje klubovou akci roku Martin Šámal, brand manager senior Seznam.cz. “Přijďte také a potkejte Lidé.cz v reálném světě.“

Sdílet na sítích