Vinné sklepy na Kyjovsku jsou na Mapy.cz i v mobilních telefonech

11. listopadu 2010

Seznam.cz je opět partnerem Festivalu otevřených sklepů. Letošní podzimní ročník probíhá o víkendu 13. a 14. listopadu na Kyjovsku. Zapojené sklepy nyní můžete najít na webu Mapy.cz. Navíc můžete načíst informace o sklepech do mobilu díky QR kodu.

V okolí Kyjova se budou nyní na Mapy.cz zobrazovat ikonky vinného hroznu, kterými jsou tak viditelně označeny sklepy zapojené do festivalu.   Všichni návštěvníci si tak mohou svou cestu za vinařským zážitkem jednoduše naplánovat. Díky viditelným ikonám vám neunikne žádný ze všech jednatřiceti participujících sklepů. Konkrétně se jedná o sklepy v Kyjově, Vlkoši, Bzenci, Miloticích, Svatobořicích-Mistříně a Vracově.

Kromě zobrazení na Mapy.cz můžete na festivalu najít všechny potřebné informace o zapojeném sklípku v katalogu Firmy.cz a prostřednictvím QR kódu je všechny jednoduše přenést do svého mobilního telefonu. Stejně tak na místě nemusíte složitě hledat informace o sklepě, který vás během festivalu právě zaujal. Stačí si stáhnout Seznam.cz QR čtečku ze stránek Smobil.cz do svého mobilu a její pomocí načíst QR kód, kterým bude každý sklep přímo na místě viditelně označen. QR kód obsahuje odkaz na firemní detail s adresou, kontaktními údaji i plánovačem trasy.

 

Ve vašem mobilním telefonu navíc nemusíte mít jen informace o vytipovaném sklípku, ale na mobilních stránkách festivalu na adrese m.seznam.cz/sklepy najdete program, informace o festivalu i mapu jednotlivých sklepů.

 
Veronika

Sdílet na sítích