Seznam.cz během svátků naděloval na své hlavní stránce

4. ledna 2011

Během svátků přichystal Seznam.cz svým uživatelům několik překvapení. Ve spolupráci se Stream.cz jsme nabídli uživatelům 3 pohádky, které si mohli přehrát přímo na domovské stránce. Novinky.cz pak přinesly speciální silvestrovské zpravodajství.

Všichni naši uživatelé si během vánočních svátků mohli přehrát pohádky zdarma přímo ze svých počítačů nebo notebooků přímo z hlavní stránky www.seznam.cz. Na své si však přišli také majitelé iPhone, iPad nebo iPod, neboť filmové klasiky byly přehratelné na všech těchto zařízeních. V pohádkové nabídce byly oblíbené klasiky – Tři veteráni, S čerty nejsou žerty a Šíleně smutné princezna.

Ukázka pohádek

Jsme rádi, že jsme mohli dát našim uživatelům dárek, v podobě netradiční možnosti přehrávání videa přímo na hlavní stránce. Tuto možnost si nenechalo ujít téměř 200.000 lidí. Největší zájem měli uživatelé o pekelnou pohádku S čerty nejsou žerty, která tak svou sledovaností porazila zbylé dvě pohádky z naší vánoční nadílky.

Ukázka pohádek 2

Vánoční pohádky ale nebyly jediným překvapením, které jsme na domovské stránce Seznam.cz přichystali. Na Silvestra přichystaly Novinky.cz speciální silvestrovské zpravodajství. To si na hlavní stránce nenechalo ujít 65.000 uživatelů.

Přejeme všem našim uživatelům hodně zábavy i v roce 2011.

Lukáš Kováč
Lukáš

Sdílet na sítích