Na JOBS EXPO se daří Seznamu i Spráci.

18. března 2011

První den pracovního veletrhu JOBS EXPO přinesl velice pozitivní ohlas návštěvníků i vystavovatelů. Ještě pořád ale máte šanci se na nás přijít podívat. Dnes pokračujeme.

Chcete se dozvědět něco o tom, jak to vypadá na Seznam.cz zevnitř? Ať už chcete najít práci ve svém oboru, získat pár zajímavých rad a tipů, nebo nás jen přijít pozdravit, přijďte na stánek Spráce.cz. Těšíme se na vás na veletrhu JOBS EXPO (pražské Výstaviště – Holešovice).

Spráce - foto

Už během prvního dne veletrhu se vystavovatelé postarali příjemnou atmosféru pro všechny účastníky. Tu se nabízel y rady, jak najít práci na spr áci, tu rady, jak se ucházet o zaměstnání v zahraničí. Vybere si každý. Celý den byl plný přednáš ek pro návštěvníky na různá témata, která souvisí s hledáním té pravé práce… Jak napsat životopis, jak se chovat na pohovoru, jak být na pohovor oblečen, jak vystupovat… v neposlední řadě jak a co možná nejefektivněji vybírat z pracovních nabídek na internetu.

Ve stánku Seznamu se spoust a návštěvníků dozvěděl a, jak to vypadá v  Seznam u a jací jsou Seznamáci v práci – nebo i mimo práci. K dispozici je zároveň  nabídk a volných pracovních míst a kdokoli může zkusit stát se jedním ze Seznamáků.

Na JOBS EXPO na vás čeká 39 vystavovatelů, příjemná atmosféra, milé hostesky… tak si to nenechte ujít!

David Svatoš
David

Sdílet na sítích