Rozhodněte o České Miss Internet 2011!

9. března 2011

Ještě pořád můžete vybírat tu nejkrásnější dívku a dát jí svůj hlas prostřednictvím internetu. Už od 7. února 2011 je spuštěné hlasování o titul České Miss Internet 2011.

Na hlasovací stránce http://ceskamiss.seznam.cz si můžete vybrat svou favoritku mezi čtrnácti finalistkami a dát jí svůj hlas. S Českou Miss spolupracujeme již několik let. V minulých ročnících probíhalo hlasování pomocí SMSek. Abychom se však více přiblížili názvu Česká Miss Internet a zvýšili váhu tohoto titulu udělovaného v rámci oficiální soutěže Česká Miss, rozhodli jsme se, že od letošního roku bude probíhat hlasování přímo prostřednictvím internetu (konkrétně s ověřením hlasu pomocí emailu).

Screenshot Miss

V levé části stránky Česká Miss Internet máte možnost vybírat dívky, po kliknutí na některou z nich se vám v pravé části objeví detail s portrétovou fotografií a tlačítko „Hlasovat“. Součástí informací o dívce je i odkaz na její profil na Lidé.cz, kde o každé dívce najdete podrobnější informace. S finalistkami České Miss máte možnost na Lidé.cz prohodit pár slov na chatu nebo prostřednictvím vzkazů. Díky tomu se pak lépe můžete rozhodnout, které dáte svůj hlas.

Hlasovat může každý, kdo má emailovou schránku nejpozději do 17. března 2011. Výsledky se dozvíte 19. března 2011 ve večerním televizním přímém přenosu České Miss 2011 na Televizi Prima. Cenu Česká Miss Internet předá marketingový ředitel Seznam.cz, Michal Vodák, který bude zároveň i členem poroty.

Od 20. března se na hlasovací stránce zobrazí, která z dívek získala nejvíce hlasů a vyhrála tedy titul Česká Miss Internet 2011.

Míša Losertová Martin Štverák
Míša & Martin

Sdílet na sítích