Spráce.cz je hlavním mediálním partnerem veletrhu JOBS EXPO 2011

15. března 2011

Spráce.cz je hlavním mediálním partnerem mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí, který se koná v Praze 17. a 18. března 2011 na pražském výstavišti. Svůj stánek bude mít na veletrhu i Seznam.cz.

Spráce.cz bude na blížícím se veletrhu zájemcům o práci nabízet informace o efektivnější cestě k novému zaměstnání, bude tedy všem zájemcům představovat své služby. Svůj stánek bude mít na veletrhu i Seznam.cz.

Velmi nás těší, že se nám na Spráci.cz povedlo navázat s veletrhem JOBS EXPO mediální partnerství. Věříme, že se i díky němu o veletrhu dozví co nejvíce lidí, kteří najdou cestu ke svému vysněnému zaměstnání,“ uvedl David Svatoš, manažer divize Spráce.cz, a dodává: „Všichni návštěvníci veletrhu si také budou moct zjistit, jaké to je pracovat pro českou internetovou jedničku. Seznam.cz totiž bude mít na veletrhu také svůj vlastní stánek, na kterém se jako zaměstnavatel všem zájemcům představí.

Stánek Spráce.cz, který bude představovat efektivní cesty k nalezení nového zaměstnání či zaměstnanců, bude k nalezení v Průmyslovém paláci. Ti, kdo budou chtít zjistit, co nabízí Seznam.cz svým zaměstnancům a jak se lidem v Seznamu.cz pracuje, stánek české internetové jedničky najdou pod číslem 125.

Veletrh JOBS EXPO 2011 otevře návštěvníkům své brány 17. 3. a 18. 3. 2011 na Výstavišti Praha – Holešovice vždy mezi 10. a 18. hodinu. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Irena Zatloukalová,
Tisková mluvčí

Sdílet na sítích