Tři nejrychlejší už mají svá auta za 25 Kč

17. března 2011

Seznam.cz začal 1. března přinášet na své hlavní stránce Tipy. První nabídka byla více než lákavá a tři nejrychlejší si už v Auto Jarov převzali klíčky od svého vozu za 25 Kč.

Možná nebudu daleko od pravdy, když si dovolím říci, že 1. března byla v dopoledních hodinách klávesa F5 jedním z nejvyužívanějších tlačítek. Aby ne. První Tip od Seznamu byl opravdu netrpělivě očekávaný. V nabídce totiž byly tři nové vozy Škoda Fabia za cenu 25 Kč. Šlo o rychlost, ale nutná byla rozhodně i velká dávka štěstí.

Auta

Štěstí se ale poměrně logicky nemohlo dostat na všechny, jelikož na prodej byla pouze tři auta, a na hlavní stránku Seznamu se denně podívá v průměru 2,5 milionu lidí. Trvalo pouhých 10 vteřin, než našla auta své majitele. Ti nejrychlejší, a zároveň i první tři, kteří využili Seznam Tip, budou právě o štěstí mluvit zřejmě ještě hodně dlouho. Soňa, Štěpán a Jindřich   si včera  v Auto Jarov vyzvedli své zbrusu nové škodovky. Všichni se shodli, že to byl více než výhodný nákup, který se jen tak nepodaří.

Výherci

Auta jsou předaná, ale to neznamená, že je všem dnům konec. Seznam přináší na své hlavní stránce Tipy i nadále. Popřejte s námi těmto třem nejrychlejším šťastnou cestu a spoustu bezpečně najetých kilometrů, a nechte se překvapit, jaké Tipy vám Seznam ještě přinese.

A jaké bylo předání se můžete podívat v reportáži, kterou přináší Novinky.cz.

Veronika Rozumková
Veronika

Sdílet na sítích