Chcete znát nejoblíbenější sklep Pálavy? Na Festivalu otevřených sklepů hlasujte o nejlepšího vinaře

14. dubna 2011

Znovu je tu Festival otevřených sklepů a my rozhodně nebudeme chybět. Tentokrát se podíváme na sever Mikulovské vinařské podoblasti, a nejdeme s prázdnou. Čeká nás zajímavá soutěž o nejlepší sklep této oblasti.

V sobotu 16. a v neděli 17. dubna 2011 se otevřou sklepy v Pavlově, Strachotíně, Popicích, Dolních Věstonicích a Horních Věstonicích. I do tohoto ročníku se Seznam.cz zapojil. Pro návštěvníky jsme uspořádali zajímavou soutěž, při které kromě nejlepšího vinaře Pálavy mohou objevit i třeba dosud nepoznané technické možnosti svých mobilních telefonů.

Mapa

U každého sklípku, kde si kromě vína můžete vychutnat i přívětivou a jedinečnou atmosféru Festivalu otevřených sklepů, naleznete QR kód unikátní pro každého vinaře. Jeho prostřednictvím můžete hlasovat pro vinaře, který třeba zrovna udělal radost vašim chuťovým pohárkům. QR kód obsahuje znění SMS zprávy pro hlasování. Jednoduchým kliknutím tak můžete ocenit toho vinaře, který na vás nejvíce zapůsobil.

Navíc již tradičně naleznete na Mapy.cz fialové hrozny vína označující sklípky, které se Festivalu otevřených sklepů účastní.

Na stránkách festivalu otevřených sklepů se dozvíte i jaký vás čeká doprovodný program. http://www.otevrenesklepy.cz.

Mapa

Tak nabijte své telefony a těšíme se na setkání u stánku Seznam.cz v registračním místě  v kulturním domě v Pavlově, kde vám naše půvabné hostesky poodhalí možnosti vašich mobilních telefonů.

Jana Kocová Veronika Rozumková
Jana & Veronika

Sdílet na sítích