Seznam.cz představuje zcela nový SUPER.cz

28. dubna 2011

V noci z 28. na 29. dubna spustí Seznam.cz zcela nový Super.cz. Nový není jen svým vzhledem, ale i obsahem. O redakční část se nyní bude starat vydavatelství Borgis a redakci povede Josef Koukolíček.

Super.cz nechce být jen bulvárním on-line deníkem, smyslem změn je vytvořit na českém trhu jedinečný a zcela nový on-line magazín. Svým exkluzivním vzhledem se bude blížit podobě tištěných společenských časopisů. Zmizí všechny tradiční rubriky, články se budou zobrazovat podobně jako je tomu na moderních sociálních sítích, tedy nejnovější příspěvky se objeví nahoře a starší články posunou na nižší pozice. Nový Super bude také k dispozici v mobilní verzi, a to pro dotykové i nedotykové telefony.

Jedná se o zcela nový přístup k on-line life-stylovým magazínům. Z uživatelských testování vyplývá, že uživatelé jsou novým vzhledem z počátku překvapeni. Ale když si vyzkouší, jak snadno se v něm dostanou k novým článkům a informacím, jsou s novým vzhledem spokojeni,“ komentoval nový vzhled služby Petr Král, produktový manažer senior, Seznam.cz.

Super.cz - nové logo

Novému pojetí vzhledu serveru Super.cz odpovídá i nový obsah. Čtenáři na něm najdou koktejl zajímavostí ze světa nejen českého show-businessu, života celebrit, ale i zajímavosti ze světa kultury, nebo obecného společenského dění. O obsah se bude starat nová redakce, která ve vydavatelství Borgis nově vznikla. Redakci povede Josef Koukolíček, který dříve působil v deníku Aha!.

Nový koncept bude představen dnes v noci. Nejprve se s ním seznámí právě celebrity, o kterých bude Super.cz informovat. Dnes večer se uskuteční slavnostní spuštění Super.cz. Přímý přenos z dnešního slavnostního spuštění Super.cz, bude možné od 20:25 sledovat, kde jinde, než na domovské stránce portálu Seznam.cz (http://www.seznam.cz/super-startup-2011).

Irena Zatloukalová,
Tisková mluvčí

Sdílet na sítích