Seznam Zóna zahájila letošní roadshow na studentských majálesech

10. května 2011

Roadshow je tady. První Seznam stany jsme rozložili hned na třech jarních akcích. Vyprovodili jsme studenou zimu na Brněnském Čarodějálesu a májový měsíc lásky jsme oslavili spolu s univerzitními studenty v Olomouci a v Českých Budějovicích.

28. 4. 2011 Čarodějáles v brněnském areálu koupaliště Riviéra přilákal tisíce studentů, mnozí z nich přišli v čarodějnických kostýmech. Mystická atmosféra se šířila celým areálem a nezkazil ji ani déšť. Seznam Zóna sloužila k odpočinku, jako úkryt před deštěm, přístup na internet a velice oblíbené byly stolní hry.

Brno - foto

2. 5. 2011 Studentský Majáles v Olomouci probíhal v krásném prostředí tereziánské zbrojnice. Studenti univerzity Palackého připravili majáles v duchu retro stylu, kde bylo k vidění spousta masek a kostýmů. V Seznam.cz zóně nejvíce zaujalo retro Karaoke, kde účastníci soutěže předváděli své originální pěvecké a taneční výkony. V porotě usedl frontman skupiny Navigators Jan Pospíšil.  Skupina Navigators na olomouckém majálesu vystoupila právě díky Seznamu. Velkému zájmu se také těšila módní přehlídka studentů, která se nesla jak jinak než v retro stylu. Majáles v Olomouci probíhal v přátelské a uvolněné atmosféře, děkujeme organizátorům za perfektně připravený Majáles.

007 - foto

6. 5. 2011 Majáles v Českých Budějovicích se konal na Sokolském ostrově. Tisíce studentů proudily v maskách a majáles se tak proměnil ve skvělou maškarní párty. Hlavní hvězdou majálesu byla kapela N.O.H.A. Největším lákadlem Seznam Zony se stal přímý přenos zápasu z mistrovství světa z Bratislavy ČR vs. SK, který jsme přenášeli na velkoplošné plazmě. Stovky fanoušků obstoupili stan a fandili Českým hokejistům. Kromě širokých služeb Seznam zony, Seznam.cz také zprostředkoval česko budějovickým studentům koncert skupiny Navigators. Ti předvedli svoji show ve čtvrtečním programu. Budějovický majáles byl skvěle připravena, všechna čest budějovickým organizátorům a my se těšíme na ročník 2012.

České Budějovice - foto

Nyní se ale celý Seznam.cz zone tým chystá ještě na mnohem větší akce. První se koná hned tento měsíc. Seznam.cz opětovně podpoří pražský kulturní festival Mezi ploty (28. – 29. 5. 2011) v areálu psychiatrické léčebny Bohnice. Dále nás čeká rokový fesťák Rock for people (2. – 5. 7. 2011), taneční fest Street dance kemp (6. – 10. 7. 2011), multikulturní festival Colours of Ostrava (14. – 17. 7. 2011) a v srpnu road show zakončíme na Hip Hop kempu ( 17. – 20. 8. 2011). S největší pravděpodobností se ukážeme i na dvou akcích Bohemian jazz festivalu, a to v Praze na Staroměstském náměstí a v Českých Budějovicích. Obojí v červenci 2011.

Seznam Zone - logo

Fotky a aktuální události najdete taky na FB stránce facebook.com/SeznamZona

Těšíme se na vás, takže doufáme, že nás přejdete podpořit.

Michela Losertová
Míša

Sdílet na sítích