Seznam.cz se probojoval mezi finalisty v soutěži European Business Awards

4. května 2011

Seznam.cz se v mezinárodní soutěži European Business Awards probojoval mezi desítku firem, které budou reprezentovat Českou republiku a bojovat o prestižní ocenění. O vítězích v jednotlivých kategoriích rozhodne odborná porota, oznámí je v listopadu.

Seznam.cz se letos poprvé přihlásil této evropské soutěže a uchází se o ocenění v kategorii nazvané „Customer Focus“ – zaměření na zákazníka. Dnes pořadatelé soutěže oznámili, že se Seznam.cz propojoval mezi 10 zástupců České republiky do užšího finálového kola. Má tak šanci poměřit své síly s dalšími evropskými firmami, které se do kategorie „Customer Focus“ přihlásily. O konečných vítězích v jednotlivých kategoriích rozhodne odborná porota během léta 2011 a slavnostní vyhlášení pak proběhne v listopadu.

V soutěži EBA jsme si vybrali kategorii orientace na zákazníka, protože naše veškerá práce je řízena s ohledem na české uživatele internetu. V informacích v přihlášce do soutěže jsme vyzvedli to, že každou novinku před ostrým provozem testujeme a že pravidelně zjišťujeme spokojenost našich uživatelů se službami, které nabízíme. Z testů spokojenosti také sbíráme podněty našich každodenních uživatelů, abychom mohli naše služby dále rozvíjet,“ uvedl Michal Vodák, ředitel marketingu, Seznam.cz.

HSBC

INFORMACE PRO EDITORY:
Soutěž European Business Awards je mezinárodní soutěží, která funguje již pátým rokem. Firmy ze 28 evropských zemí se v ní uchází o prvenství v deseti kategoriích – od mezinárodního podnikatele roku, přes ocenění za orientaci na zákazníka až po importéra/exportéra roku. V loňském roce se do soutěže přihlásilo 15 000 firem z celé Evropy. Veškeré informace k soutěži, včetně oficiálních tiskových zpráv ocenění, najdete na www.businessawardseurope.com.

Irena Zatloukalová,
Tisková mluvčí

Sdílet na sítích