V dubnu Skokani internetu ukázali, o které střední školy je teď v rámci regionů největší zájem

4. května 2011

O kterou střední školu se v rámci každého regionu zajímají uživatelé nejvíce, můžete nyní jednoduše zjistit díky Seznamu skokanů internetu za měsíc duben. Co všechno v dubnu zaujalo uživatele internetu v ČR a co zabodovalo v rámci regionů?

Podle reportu českého internetu od Seznam.cz, například plánovali Češi v uplynulém měsíci dovolenou se psem do Chorvatska a chatařské přípravy jsou již v plném proudu. V dubnu zaznamenaly formuláře Sčítání lidu online ještě větší nárůst v počtu hledání, a to, že jsme hokejový národ, potvrdil podle předpokladů i masivní zájem o MS 2011 v ledním hokeji. Také jsme  si připomínali různé tradice, které se pojí s Velikonocemi a se dnem pálení čarodějnic. Vzpomínali jsme ale i 25 let od výbuchu Černobylu a sledovali průběh Vládní krize. Na adrese http://seznam.skokanu.sweb.cz najdete každý měsíc kompletní seznam největších skokanů internetu.

Zajímavé je také pořadí středních škol, které v rámci každého regionu ukazuje, o které konkrétní školy se zajímali uživatelé nejvíce. V různých regionech můžete také porovnat i různé velikonoční pokrmy, které jsou typické pro určitý region.

Seznam Skokanů - Duben 2011 - Screenshot

První tři kategorie právě vidíte. Kompletní seznam skokanů v hledání najdete v celém reportu (http://seznam.skokanu.sweb.cz). V kategoriích Praktické dotazy, Akce, Komerční produkty, Komerční firmy, TV pořady a filmy, Osobnosti, Události a kauzy, je uvedena vždy první desítka témat, která za uplynulý měsíc zahýbala českým internetem. Zároveň můžete sledovat i lokálně specifikované skokany, podle jednotlivých krajů. Je možné tak porovnat, jak se v různých krajích liší zájem lidí o určitá témata.

Pozn:
Nejedná se o seznam nejhledanějších dotazů za uplynulý měsíc, ale o dotazy, které byly v daný měsíc pro lidi nejzajímavější. V reportu jsou zachyceny dotazy, které byly v daném měsíci hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Takovým dotazům říkáme skokani. Může se tedy jednat i o dotazy, které odráží pouze krátkodobý, avšak silný zájem. Pořadí v kategorii odráží míru zájmu uživatelů o daný dotaz.

Roman DušekRoman Dušek
Roman & Veronika

Sdílet na sítích