Už nám je 15 let, proto jsme to také řádně oslavili. A rovnou v cirkusovém stylu.

10. června 2011

Seznam.cz je už 15 let hlavním hráčem českého internetu. Za tohle postavení vděčí především svým nadšeným zaměstnancům a obchodním partnerům. To je jasná příležitost k pořádné oslavě. A když pořádné, tak rozhodně ve velkém cirkusovém stylu.

Večírek proběhl 2. Června v prostoru staré tovární Thámovy haly v Karlíně. Ta se pro tento den proměnila v cirkusovou pouť s názvem Cirkus Seznamus.

S oslavami jsme v Seznamu začali už ve středu 1. června, kdy byl každý zaměstnanec odměněn porcí výborného narozeninového medovníku. Pokračovali jsme hned ve čtvrtek dopoledne na centrále společnosti v Praze. Plně pracující zaměstnance z nenadání překvapili rozverný cirkusový klaun s žonglerem a cikánkou, všem rozdali červené klaunské nosy a zvali na večírek Cirkus Seznamus. Naznačili tak, v jakém duchu bude večer seznamácká jubilejní oslava pokračovat.

Večer na party přivítal Seznam.cz hosty skutečně velkolepě. Už při vstupu do haly na všechny dýchla atmosféra pouti a cirkusu. V hlavní části haly se k velkému úžasu všech vznášely létající labutě Sdovolená.cz. To ale nebylo všechno.  Zajezdit si hosté mohli na autodromu Sauto.cz nebo vystřelit růži na střelnice. Kolem nejrůznějších pouťových atrakcí poskakovali kejklíři, kouzelníci, artisté nebo plivači ohně. Hala byla zaplněná také stánky s pouťovým občerstvením, které nabízely nepřeberné množství dobrot včetně cukrové vaty a zmrzliny. Velký zájem byl také o tajuplnou věštírnu Horoskopy.cz a foto koutek s živými lvíčaty, z něhož si můžete prohlédnout fotografie.

Prostě se bylo na co dívat, a každý si mohl vybrat svůj kus zábavy. A když si někdo potřeboval od cirkusového ruchu odpočinout, mohl zamířit do zadní části haly a v klidu popíjet kávu nebo drink.

Vrcholem celého večera byl energií sršící koncert skupiny Monkey Business, kteří se v našem cirkusu cítili jako doma. Dokonce se nechali slyšet, že ještě nikdy nehráli na takové divočině. Zde je více fotografií, které nejlépe vystihují atmosféru celé narozeninové události.

Věříme, že si každý na party našel něco svého a pořádně to s námi oslavil. Děkujeme a těšíme se na Vás za rok na 16. narozeninách.

Michaela Losertová
Míša

Sdílet na sítích