V květnu rostl zájem o hokej, Den matek a pořad Prostřeno

2. června 2011

O co uživatelé internetu projevili v květnu největší zájem, můžete nyní sami posoudit v pravidelném Seznamu skokanů internetu.

Není překvapením, že na českém internetu v květnu výrazně vzrostl zájem o hokej, a to především o online přenos MS v ledním hokeji. Podle reportu českého internetu za Seznam.cz byla také výrazná poptávka po přáních ke Dni matek a témata hledání ovlivnila i smrt Erika Parduse, herce známého z Četnických humoresek. V kategorii TV pořady vzrostl zájem o pořady Televize Prima Prostřeno a Farmář hledá ženu.

V rámci regionů se výrazně propsalo hledání informací o různých místních, ale i globálně vnímaných událostech, o který byl lokálně projeven výrazně vyšší zájem. V moravskoslezském kraji první dvě pozice skokanů obsadily podrobnosti o digitálním vysílání a konci světa. V Hradci králové začali v květnu hledat Kelly Family, v Pardubicích zase Osmáka degu.

Kompletní Seznam skokanů internetu za měsíc květen najdete na adrese http://seznam.skokanu.sweb.cz, stejně tak jako za každý uplynulý měsíc.

Pozn: Nejedná se o seznam nejhledanějších dotazů za uplynulý měsíc, ale o dotazy, které byly v daný měsíc pro lidi nejzajímavější. V reportu jsou zachyceny dotazy, které byly v daném měsíci hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Takovým dotazům říkáme skokani. Může se tedy jednat i o dotazy, které odráží pouze krátkodobý, avšak silný zájem. Pořadí v kategorii odráží míru zájmu uživatelů o daný dotaz.

Veronika Rozumková Roman Dušek
Veronika & Roman

Sdílet na sítích