Letní Festival otevřených sklepů nejen s aplikací Mapy.cz

28. července 2011

Festival otevřených sklepů, má své letní pokračování. Již tento víkend se můžete v Modrých Horách těšit na ochutnávky vín i zajímavý doprovodný a kulturní program. Nezapomeňte si stáhnout i aplikaci Mapy.cz do svého telefonu!

Poslední červencový víkend se ve Velkých Pavlovicích a okolních čtyřech obcích otevře na 35 sklepů všem návštěvníkům a milovníkům vína. Kromě degustační akademie se návštěvníci mohou těšit i na ochutnávku růžových vín, ale i čokolád či francouzských klobásek. Aktivit je nachystáno opravdu hodně – zahrají cimbálové muziky, country bál či škola slováckých tanců.

Protože se akce koná v několika obcích, nachystal Seznam.cz speciální úpravu aplikace Mapy.cz.. Každý, kdo si ji do svého telefonu stáhne (buď přímo z mobilního telefonu na m.smobil.cz, nebo pomocí počítače na www.smobil.cz/cz/mobilni-mapy, bude mít přehled o všech akcích přímo ve svém mobilu. Když budete v blízkosti regionu Modré Hory, při spuštění aplikace se Vám jako první nabídka bodu zájmu zobrazí právě odkaz na Festival otevřených sklepů. Když si jej vyberete, najdete umístění zastávek kyvadlových autobusů, ale snadno si rozkliknete i jízdní řády kyvadlové dopravy. Najdete i lokality všech zapojených sklepů i místa konání všech doprovodných akcí s celým programem! A je toho mnohem více! Díky aplikaci od Seznam.cz se již ani na Festivalu otevřených sklepů neztratíte a nic nezmeškáte!

V mobilní aplikaci Mapy.cz již tento víkend najdete:
– zastávky kyvadlových autobusů včetně jízdních řádů
– sklepy, které jsou součástí akce otevřených sklepů
– program doprovodných kulturních akcí
– festivalovou degustační akademii
– informace o dostupném občerstvení

Mobilní aplikace Mapy.cz
Aplikace, kterou si stáhnete do svého telefonu – jako již téměř 150 000 lidí před Vámi, Vám nabídne rozsáhlou databázi bodů zájmu, a to nejen v nejbližším okolí. Zároveň budete mít už napořád kdykoliv po ruce podrobné mapové podklady a turistické mapy. Celé léto ji také můžete využít pro sbírání bodů v letní hře Česko pod placem, nebo k získání informací a programu u vybraných festivalů a kulturních akcí – jako například u Festivalu otevřených sklepů.

Podporovány jsou zařízení Apple iPhone, iPod Touch, iPad a telefony se systémem Android a Symbian.

&
Jana & Lukáš

Sdílet na sítích