Seznam mediálně podpoří jazzové koncerty v českých městech

13. července 2011

Podporujeme již legendární festival Bohemia Jazz Fest, který do Prahy, Domažlic , Plzně, Tábora, Brna, Prachatic a Českých Budějovic přiváží kvalitní jazzovou hudbu. Ve vybraných městech Seznam.cz nabídne možnost udělat si originální fotopamátku.

Bohemia Jazz Fest začal již včera, 12. července v Praze, na Staroměstském náměstí. Zahájila jej žijící legenda oboru – McCoy Tyner, který neztratil dodnes nic ze své kvality. Včera si tento laureát čtyř Grammy zařadil do své úctyhodné sbírky ocenění i Cenu Bohemia Jazz Festu 2011.

Vstup na festival je pro širokou veřejnost zadarmo. “Na takové koncerty se běžně vybírá výrazné vstupné,” říká organizátor Rudy Linka. “A my nabízíme nabité koncerty pro diváky zdarma. Jsme velmi šťastni, že se daří nacházet osvícené sponzory, kteří nám umožňují představovat za těchto podmínek tak kvalitní hudbu.” Seznam.cz v rámci své podpory festivalu nabídne navíc dnes v Praze a poté ještě v Plzni, Brně a Českých Budějovicích možnost udělat ji na památku fotku u originální fotostěny s DogBandem.

Za pouhých 6 let se Bohemia Jazz Fest stal jedním z největších nezávislých jazzových festivalů v Evropě. A jen loni přilákal více než 70.000 diváků. Klíčem a leaderem tohoto úspěchu je nesporně Rudy Linka, sám mimořádná jazzová osobnost, který využil rozsáhlé osobní kontakty a dobré vztahy se špičkovými muzikanty a dalšími výraznými osobnostmi ve světě i v České republice.  Malý zázrak v podobě festivalu se tak podařil. Další informace najdete zde.

Michaela Losertová
Míša

Sdílet na sítích