Seznam.cz mediálně podpoří nový komediální film s Jirkou Mádlem „Probudím se včera“

4. července 2011

Komedie ze studentského prostředí vzniká zcela novým způsobem. Do tvorby příběhu se mohou zapojit sami diváci, a to díky soutěži, do které se může zapojit široká veřejnost. Jednou z výher je pak i menší role v tomto filmu po boku Jiřího Mádla!

Soutěž spočívá v návrzích zajímavých situací a gagů, které by se ve filmu mohli odehrát, nebo písniček, které by měli zaznít. Více informací o soutěži i přímý link tak, abyste se do ní mohli zapojit, najdete na stránkách Bioillusion. Pokud se budete chtít sami zapojit, stačí vyplnit otázky přímo zde. Každá soutěž má svoje ceny. A u tohoto filmu je možné vyhrát možnost zahrát si menší roli po boku Jiřího mádla, Viktora Preisse, Zlaty Adamovské, Petra Nárožného a dalších špičkových českých herců.

Film „Probudím se včera“ má zajímavou zápletku, v níž si věčně svobodný a opakovaně nezadaný sympatický čtyřicátník Petr (profesor češtiny na gymnáziu) díky třídnímu srazu uvědomí, že ve svém životě nejvíce miloval spolužačku Elišku. Ze svých citů se jí ale nikdy nevyznal a Eliška se pak vytratila z jeho života. Petrovi se naskytne jedinečná šance vrátit se do svých studentských let, do června 1989, a napravit, co promeškal. Jenže, jak všichni víme, návraty nejsou nikdy snadné (obzvlášť, pokud se musíte obejít bez dnes již tolik samozřejmých mobilů, vyspělých počítačů a zavátých školních vědomostí). A pro Petra není jednoduché ani získat si lásku spolužačky Elišky. Naštěstí řadu nepředvídaných situací a konfliktu dokáže Petr řešit se sympatickým smyslem pro humor i nadsázkou. Ale jak film dopadne, neprozradíme, na to si musíme počkat do premiéry, která je plánovaná na únor 2012.

Michaela Losertová
Míša

Sdílet na sítích