Seznam.cz vyjíždí se Seznam.cz Zone na letní festivaly

1. července 2011

Seznam.cz Zone, kterou již možná znáte z menších regionálních festivalů, najdete i na velkých letních festivalech. Seznam.cz se i díky ní snaží přinést festivalovým návštěvníkům vždy nejen pohodlí, ale i něco navíc.

Po úspěšných majálesech v Olomouci, Českých Budějovicích, brněnském Čarodějálesu a kulturním festivalu Mezi ploty zahájí Seznam.cz léto na největším rockovém festivalu v České republice Rock for people, který se koná 2. 7.–5. 7. 2011 na Hradeckém letišti. Rozestaví zde svůj velký stan tzv. Seznam.cz Zone. Jedná se v podstatě o kavárnu či zázemí ve stanovém městečku, kde umožní návštěvníkům pohodlný přístup na internet. A nejen to! Každý den ráno od šesti hodin si zde budou moct návštěvníci dát snídani. A v Seznam.cz Zone nebude chybět ani možnost využít nezávaznou zábavu s hrami jako Seznam.cz Twister, Seznam.cz deskové hry, nebo ji prostě během celého dne využít k odpočinku. Pro dodání energie se zde také rozdává hroznový cukr a ty, kteří potřebují trochu více nerušeného spánku, obdarujeme špunty do uší. Na pravidelné kyvadlové lince doplní dopravu Seznam.cz Bus jehož jízdní řád je zde. Po areálu festivalu Seznam.cz rozmístí 2 infopointy s připojením na internet od T-mobile.

Z Rock for people se seznamácký stan přesune na Street dance kemp do Jedovnice u Brna, kde každý večer od 7. 7.–9. 7. 2011 proběhne taneční představení na půdě Seznam.cz zóny. Pak ho náš stan čeká vždy vyprodaný multikulturní fest v Ostravě – Colours of Ostrava 14. 7. – 17. 7. 2011, kde roztáhne svoji kavárnu a přizve skupinu Navigators, aby si tam zahrála. Pobranduje ToiToi toalety a bude je udržovat vždy čisté a osvětlené. Letní sezonu ukončí na Hip Hop kempu 17. 8. – 20. 8. 2011, kde zužitkuje všechny zkušenosti a poskytne návštěvníkům všechny již dříve zmíněné služby a možnosti.

Letní festivaly jsme také zahrnuly do mobilních aplikací mapy.cz jako tzv. POI (points of interest, neboli bodů zájmu). Takže každý, kdo si aplikaci stáhne a bude v okolí několika kilometrů od festivalu, nebo přímo v samotném areálu, nepotřebuje tištěnou mapu ani program. Pokud chcete více informací, naleznete je zde.

A pokud hrajete cestovatelskou hru Česko pod palcem, získáte za návštěvu všech festivalů body i do této hry.

Tak hezké festivalové prázdniny plné kulturních zážitků!

Michaela Losertová
Michaela

Sdílet na sítích