Slovník prochází dalšími úpravami

27. července 2011

Na základě podnětů a připomínek našich uživatelů jsme se rozhodli pustit se do dalších změn na našem Slovníku. Ode dneška budeme ve výsledcích překladu zobrazovat jak rychlý výpis všech překladů, tak podrobnější informace pro všechny, kdo je využijí.

Protože se snažíme přinášet jednoduché služby pro použití v každodenním životě, rozhodně nasloucháme tomu, jak na ně uživatelé reagují. Ke Slovníku jsme zatím dostali mnoho podnětů a rozhodli jsme se vyslyšet opakující se prosbu na rychlý a čistý výpis překladů slov. Proto má počínaje dnešním dnem Seznam.cz Slovník nový design. Zachováme v něm možnost získat podrobnější informace k použití ve větách, možných formách a podobně, ale přednostně se objeví jednoduchý a rychlý přehled všech možných překladů zadaného slova. Věříme, že to přispěje k větší přehlednosti našeho Slovníku a nyní si už opravdu každý najde to, co u nás hledá – i rychlý překlad i podrobnější vysvětlení.


Ostatní funkce našeho Slovníku zachováme. Plánujeme ale i další úpravy a byli bychom rádi, kdybychom dostali další podněty od našich uživatelů. Zřídili jsme si speciální e-mailovou schránku podnety.slovnik@firma.seznam.cz, ve které budeme sbírat připomínky k novému Slovníku. Pokud se tedy chcete podílet na finální podobě slovníku, neváhejte nám napsat. Vaše názory jsou pro nás cenné.

Děkujeme.

&
   Saša & Jarda

Sdílet na sítích