Spráce.cz přináší další možnosti snadného používání

12. července 2011

Pracovní portál Spráce.cz připravil nové funkcionality. Uživatelé se nyní velice snadno dostanou k posledním nalezeným pozicím, nebo si je mohou založit do „šuplíku“ k pozdějšímu využití.

Dokončili jsme již slibovanou druhou fázi tzv. pinnování, neboli připnutí Spráce.cz na plochu. Uživatelé se nyní velice snadno mohou dostat k posledním devíti navštíveným inzerátům. Dostanou se i na poslední stránku s vyhledáváním, a to vše díky dynamicky měnícímu se jumplistu. Jak připnout Spráci.cz na lištu se dozvíte v návodu. Pak lze vše snadno používat po kliknutí pravým tlačítkem myši na ikonu Spráce.cz umístěnou na liště Start. Už nyní můžeme slíbit, že se nejedná o poslední novinku, kterou v rámci pinnování ve spolupráci s Microsoftem připravujeme.

Druhou novou funkcionalitu jsme nazvali prostě „Šuplík“. Nabízí možnost všem přihlášeným uživatelům si navštívené nabízené pozice uložit a vrátit se k nim později prostřednictvím nového menu v sekci Moje Spráce. Takto uložené pozice jsou navíc označeny ikonou kufříku . Ze šuplíku je také možné inzeráty kdykoliv odebrat. Samozřejmostí je také rozdělování pozic na aktivní a již ukončené nabídky práce.

Přihlášení uživatelé mají možnost si také prohlížet všechny navštívené inzeráty za posledních 30 dní. Najít je možné v sekci Moje Spráce pod názvem „Navštívené“. Na webovém výpisu jsou pak navštívené pozice označeny ikonou oka . Přidali jsme i novou funkci Najít podobný inzerát. Tento odkaz uživatele přesměruje na další podobné nabízené a aktivní pozice.

Upravili jsme i fulltextové vyhledávání a přidali možnost, díky které se mohou uchazeči o práci nechat po vystavení svého životopisu nechat přímo oslovit firmami. Jedná se o tzv. pasivní režim.

Nezapomněli jsme ani na naše klienty. Pro ně jsme připravili rozšířený registrační formulář, který nám Spráci.cz pomůže, díky sesbíraným datům, upravovat ke spokojenosti klientů i uchazečů.

Můžete se těšit na další letní novinky na pracovním portálu Spráce.cz.

Ondřej Wretzl
Ondřej Wretzl
Product manager HR portálu Spráce.cz

Sdílet na sítích