V červnu se lidé nejvíce zajímali o stávku, Muzejní noc či svatbu Lucie Vondráčkové

7. července 2011

Máme pro Vás přehled termínů, které lidé na českém internetu hledali v červnu více než kdy jindy. Podívejte se, co přináší náš Seznam skokanů internetu.

V červnu Češi na internetu nejvíce hledali informace o stávce dopravců. Platí to jak celorepublikově, tak pro jednotlivé regiony. Více než kdy jindy si lidé hledali informace o místních dopravcích. Ale náš Seznam skokanů internetu toho nabízí mnohem víc. Na seznam.skokanu.sweb.cz najdete kompletní report toho, o jaká témata projevovali Češi největší zájem.

V červnu lákaly i svatby českých celebrit – například Lucie Vondráčkové, nebo Aleny Šeredové. Zájem vyvolaly i informace okolo zatmění Měsíce, nebo nového českého filmu Lidice. Mezi akcemi, o které měli Češi zájem, dominovala Muzejní noc či akce Bahna, která připomíná vojenskou techniku a situace z první světové války.

V jednotlivých krajích ČR se však skokani dosti liší. Napříč kraji byl v červnu větší zájem o informace okolo úřadu práce než v uplynulých měsících. Hodně se také hledala ZOO či jiné forma zábavy, pravděpodobně nejen v souvislosti s dnem dětí. Pokud Vás zajímají další podrobnosti a to, o jaká témata byl zájem v jednotlivých regionech naší republiky, i pro Vás máme podrobný report, a to přímo zde.

Pozn: Nejedná se o seznam nejhledanějších dotazů za uplynulý měsíc, ale o dotazy, které byly v daný měsíc pro lidi nejzajímavější. V reportu jsou zachyceny dotazy, které byly v daném měsíci hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Takovým dotazům říkáme skokani. Může se tedy jednat i o dotazy, které odráží pouze krátkodobý, avšak silný zájem. Pořadí v kategorii odráží míru zájmu uživatelů o daný dotaz.

Irena Zatloukalová&Roman Dušek
Irena & Roman

Sdílet na sítích