Zboží.cz v novém

1. července 2011

Služba Zboží.cz prošla dvěma inovacemi. Na webovou verzi jsem přidali recenze jednotlivých e-shopů a on-line obchodníků. Úpravami prošla i mobilní služba zboží, kterou asi nejvíc ocení majitelé dotykových telefonů.

Nová podoba serveru Zboží.cz umožní uživatelům nakupovat s větší jistotou na internetových obchodech. Nově si totiž mohou porovnat, jaké zkušenosti mají s danými obchodníky i další uživatelé služby. Na základě hodnocení od lidí, kteří už s obchodem mají zkušenosti, se tak každý může lépe rozhodnout, kde chce zboží koupit.

Na službě Zboží.cz je aktuálně registrováno přes 20 tisíc obchodů, a proto srovnání obchodů podle hodnocení zákazníků může napovědět, kde je nejlepší poměr ceny a kvality služeb. Nové podoby se dočkaly i informace o obchodech – kontaktní údaje, formy plateb a dopravy. Přibyla i mapa s výdejními místy a již zmiňované hodnocení od zákazníků.

Spustili jsme také novou mobilní verzi Zboží.cz (najdete ji na http://m.zbozi.cz). Tuto verzi ocení zejména majitelé dotykových telefonů, pro které je k dispozici plně dotyková verze v rozlišení dle daného zařízení a obsahuje i fotogalerii u detailu výrobku. Mobilní verze je na ovládání jednoduchá i díky intuitivní navigaci, která obsahuje i filtry či řazení.Na mobilní verzi zboží.cz chystáme ještě nějaká další vylepšení, takže se můžete na další novinky ještě těšit.

Radovan Šesták Jiří Zíka
Rado & Jirka

Sdílet na sítích