Láska přes internet?! Jde to…

5. srpna 2011

Nic nepotěší produkťáka služby tak, jako když vidí, že je jeho služba k lidem k užitku. Proto bych se s Vámi rád podělil o příběh dvou lidí, který začal na seznamce Lidé.cz.

Neuvěřitelný příběh začal v roce 2006, kdy dva z počátku úplně cizí lidé brouzdali po seznamkách a po profilech na portálu Lidé.cz. Ať už z nudy nebo ze znechucení životem bez partnera, se člověk jen tak bez cíle kouká na fotografie lidí a hodnotí jejich profily. Přesně takto začal i příběh nás dvou (cadovka1 a dj. mirda).

Jednoho dne jsem dostala od neznámého cizince na profilu jahůdku, kterou jsem mu ze zdvořilosti oplatila a dál tomu nevěnovala pozornost. Po krátké době jsem od téhož cizince (dj Mirda) dostala první vzkaz. Poučená časem a zkušenostmi jsem i tak podlehla sladkému mámení neznáma a na zprávu odpověděla.

Jeden klik na políčko odeslat nakonec způsobil lavinu událostí se šťastným koncem. Vzájemné vyměňování zpráv pokračovalo, postupem času jsme si vyměnili telefonní čísla. No a to vše pokračovalo až do okamžiku, kdy přišlo rozhodnutí, že bychom se měli vidět. Rozpačité začátky spojené se stydlivostí a nervozitou nás nakonec dovedli až ke společnému bydlení.

Dva roky společného soužití nám utekly jako voda až mě Mirek alias dj.Mirda požádal o ruku. Své ano jsme si řekli 9. 7. 2011 a doufáme, že nám to vydrží nejméně 50 let. Teď už víme, že láska přes internet může být ta na celý život a ne jen sladké oblbování na jednu noc. Když my dva někomu řekneme, že jsme se poznali přes internet tím, že jsme si dali jahůdku, tak nám nikdo nechce věřit a jen se usmívá.

Těm, kteří hledají svoji lásku, přejeme, aby našli toho pravého nebo pravou a aby jim vše klapalo, tak jak to má být. Děkujeme všem z lidé.cz za to, že nám umožnili se poznat a zamilovat se!

S Pozdravem cadovka1 a dj.mirda

Martin Kožíšek
Martin

Sdílet na sítích