Zajímavosti ze hry Česko pod palcem

11. srpna 2011

Česko pod placem, velká letní hra Seznam.cz, se přehoupla za svou polovinu. Hraje ji již téměř 12 000 Čechů, kteří jezdí po celé republice a na zajímavých místech sbírají body, ověřují si svoje znalosti o ČR pomocí svých mobilních telefonů.

Pokud bychom se podívali na statistiky, tak hru hrají více muži než ženy (v poměru 65: 35). Nejvíce ji hrají lidé mezi 18 a 34 let. Necelá polovina hráčů je z Prahy. Nejvíc hráčů používá telefony s operačním systémem Symbian, až za nimi jsou lidé s Android telefony a iPhony. Nicméně hráči s iPhony jsou hře nejvíce loajální a body sbírají nejčastěji.

O tom, že se hraje o celkové lákavé výhry – v celkové Grand Prix se hraje například o zájezd za 150 000 korun a další dva v poloviční ceně, skútry Honda a foťáky od FOTO Škoda, které čekají i na výherce týdenních kol, svědčí i snaha hráče, který je momentálně na prvním místě. Během 14 dnů objel prakticky celou ČR, respektive 44 měst, sbíral body všude, kde to šlo a už nasbíral téměř většinu možných bodů. Ale šanci mají pořád i další. Nyní jsme přidali možnost nechat si připsat až 1000 bodů za sdílení fotky vlastního palce v akci na soutěžním místě. Od začátku jsou k dispozici extra body také za sdílení s přáteli na Facebooku či pozvánka do hry pro další hráče. Všechny podrobnosti a pravidla jsou k dispozici na http://www.ceskopodpalcem.cz

A jedna perlička na závěr. Tonda Jonáš, Američan z Vysočan je velmi populární. Na žádost jedné naší věrné hráčky se stal jejím dědečkem. Stalo se tak přes její facebookovou žádost.

Baví nás, že Vás Tonda Jonáš baví. Tak neseďte doma a vytáhněte nejen svoje palce na výlet – ještě máte tři týdny!

Martin Šámal
Martin

Sdílet na sítích