Bylo vyhlášeno přijímací řízení na správce stránek Jarmara.at

7. září 2011

Seznam.cz a cimrmanologové nejen z Divadla Járy Cimrmana se spojili, a nyní společnými silami hledají správce Poslední chybějící služby, který se stala součástí stránek www.seznam.cz. První kola testů na tuto pozici byla zahájena.

Výběrové řízení na pozici správce stránek Jarmara.at – Seznamu světa podle Cimrmana – má čtyři fáze. Ne náhodou připomíná přijímací zkoušky, které jste mohli zažít během svých školních let. Nyní se otevřela první dvě kola. Nejprve je třeba projít Cimrmanovým sítem – prvním kolem on-line testů, které prozkoumají Vaše znalosti díla a života Járy Cimrmana. Po úspěšném absolvování prvního kola, tedy dosažení alespoň 60 % správných odpovědí, přijde Cimrmanův masomlýnek.  Jedná se o sérii náročnějších on-line testů, které prověří již hlubší znalosti uchazečů o pozici správce Jarmary.

Přihlásit se může každý znalec a milec díla Járy Cimrmana, který je starší 18 let a kromě touhy strávit rok přehrabováním se v životě a díle Járy Cimrmana za plat 30 000 korun měsíčně, je časově flexibilní a umí editovat audio a video záznamy. Více info v pravidlech soutěže. Další kola budou následovat v druhé polovině září.

Správce Jarmary hledáme i pomocí inzerce na serveru Spráce.cz a pomocí TV spotu. Hledáme Vás? Tak se přihlaste a dejte nám o sobě vědět!


Irena

Sdílet na sítích