Česko pod palcem zná své vítěze

29. září 2011

Velká letní hra společnosti Seznam.cz – Česko pod palcem – je u konce. Výherci velké Grand Prix se už teď mohou radovat ze svých výher. Do hry se během léta zapojilo více jak 16 000 lidí ve věku 16 – 45 let.

S Tondou Jonášem procestovali prakticky celou Českou republiku a registrovali se nejčastěji v restauračních zařízeních.

Aby se člověk mohl stát jedním z vítězů, musel projet prakticky celou českou republiku. Ti nejlepší se do hry přihlásili na více jak 750 místech. O tom, že se jednalo hlavně o letní hru, dokazuje i fakt, že nejčastěji soutěžící své palce proháněli v restauracích a hospůdkách. Češi se také naučili více využívat QR kódy – pro znásobení počtu bodů je totiž využilo 1558 hráčů – dobrodruhů.

Moto - foto

A co si vlastně výherci odnesli? V konečné fázi soutěže pojmenované „Grand Prix“ se hrálo o zájezd za 150 000 korun a další dva v poloviční ceně, skútry Honda a foťáky od FOTO Škoda. Jeden ze skútrů vyhrála slečna z Prahy, která si kvůli výhře v soutěži Česko pod palcem udělala během léta s přítelem výlet po celé České republice.

Soutěž s Tondou Jonášem, Američanem z Vysočan, utekla rychleji, než stačil švihnout svým bičem, ale třeba jsme se s ním neviděli naposledy. Děkujeme všem účastníkům a blahopřejeme vítězům.

Martin Šámal
Martin

Sdílet na sítích