Mapy.cz nyní k dispozici i pro telefony Windows Phone 7 ( Mango )

19. září 2011

Platformy podporující aplikaci Mapy.cz se rozšířily! Po operačních systémech pro iPhone, Android a Symbian je aplikace nově dostupná i pro Windows Phone 7.

Aplikace je připravena již pro nejnovější verzi Windows Phone 7 Mango, která přináší zhruba na 500 vylepšení stávajících WP7. Mobilní telefony s WP7 se již prodávají, telefony s aktualizací Mango budou dostupné na trhu do konce letošního roku a to i včetně nových telefonů od Nokie. Majitelé těchto telefonů tak už nyní mohou využít aplikaci, aby našli body zájmu ve svém blízkém okolí – tedy nejbližší bankomaty, restaurace a další praktická místa. Chybět nebudou ani klasické funkce, jako je vyhledávání, přepínání mapových podkladů (turistická mapa, fotomapa, …) včetně vrstev (cyklotrasy, turistické trasy, ale i doprava, …).

  

Jsou však i funkce, na které si majitelé telefonů s WP7 Mango budou ještě muset chvíli počkat. Patří k nim například plánování tras. Na doplnění všech služeb, které mohou uživatelé znát z ostatních podporovaných platforem, pracujeme.

Lukáš

Sdílet na sítích