Pro aktivaci vlastního účtu na MusicJet nepotřebujete další hesla!

30. září 2011

Seznam.cz se rozhodl zapojit se do projektu MusicJet, aby svým uživatelům nabídl snadný přístup k poslechu jejich oblíbené hudby, ať už jsou kdekoliv.

Seznam.cz se rozhodl nabídnout svým uživatelům nejsnazší a zcela legální způsob, jak poslouchat hudbu na internetu. Pro stažení a používání desktopového přehrávače mohou přitom použít stejné přihlašovací údaje, jako ke svému e-mailu. Více než sedm milionů uživatelů si tak kvůli legálnímu poslechu a sdílení hudby nepotřebuje pamatovat další heslo a přihlašovací údaje. Svoji oblíbenou hudbu se všemi svými playlisty tak mohou mít vždy při sobě, ať už jsou kdekoliv. Takže i pokud jste u počítače, který není Váš, ale kde je MusicJet naistalován, tím, že se přihlásíte pod svým heslem k e-mailu, máte po ruce svoji oblíbenou hudbu.

Díky spolupráci s MusicJet si tak všichni naši uživatelé budou moci brzy přehrát novou desku kapely Support Lesbiens. Vychází v pondělí 3. 10 a od té doby bude v MusicJetu připravena k stáhnutí a poslechu. Přesně takové služby chce Seznam.cz svým uživatelům nabízet – rychlé, jednoduché a dostupné. Se Skupinou Support Lesbiens navíc bude 11. 10. 2011 chat na serveru Lide.cz. Máte se na co těšit. Přejeme příjemný poslech.

MusicJet startuje v pondělí 3. 10. v odpoledních hodinách.

Jaroslav Souček
Jarda

Sdílet na sítích