Udělali jsme další úpravu na mobilní domovské stránce

13. září 2011

Všichni majitelé dotykových telefonů s GPS se ode dneška mohou dostat k zajímavým místům ve svém okolí přímo z mobilní domovské stránky Seznam.cz (http://m.seznam.cz).

Vylepšili jsme nejnavštěvovanější mobilní službu Seznamu. V dolní části mobilní domovské stránky najdou ode dneška všichni majitelé dotykových telefonů s GPS nový box „V mém okolí“. Jedná se o obdobu bodů zájmů, kterou už dobře znáte z naší aplikace Mapy.cz. Uživateli umožní získat informace o tom, co je v jeho nejbližším okolí (Zastávky, Bankomaty, Restaurace).

Screenshot - v mém okolí

Pro aktivaci tohoto boxu je pro první načtení nutné zvolit políčko „Vypsat místa v okolí“ a povolit zjištění polohy GPS. Do té doby budou políčka bodů zájmu zašedlá a neaktivní.

Screenshot - body zájmu

Po potvrzení se automaticky načtou již zmíněné body zájmu s informací, kolik se jich v dané kategorii od vás v nejbližším okolí nachází. Poloha se průběžně aktualizuje, takže i pokud někam jdete, pohybujete se, máte neustále přehled o tom, jak se dostat k nejbližším a nejzajímavějším bodům kolem vás.

Screenshot - body zájmu

Doufáme, že tato novinka potěší všechny uživatele, kteří využívají GPS polohu a již dnes pracují s našimi mobilními mapami.

Jirka Zika
Jirka Zika

Sdílet na sítích