Seznam.cz již posedmé podporuje České Slavíky

5. října 2011

Společnost Seznam.cz se již posedmé stala mediálním partnerem soutěže Český Slavík. Všichni hlasující budou moci kromě klasických forem hlasování nově také poslat svůj „lístek“ pomocí mobilního telefonu.

Na adrese m.seznam.cz/slavik jsme připravili formulář pro mobilní hlasování, kde může každý zájemce dát hlas svým favoritům. Adresu si nemusíte pamatovat, najdete ji spolu s QR kódem na všech inzerátech v tisku. Další způsob, jak se zapojit do hlasování je buď na hlasovacích stránkách soutěže, nebo přímo v sídle pořádající agentury.

Český Slavík - plakát

Hlasovat v prvním kole můžete až do půlnoci 20. listopadu 2011. Od úterý 22. listopadu do pátku 25. listopadu proběhne další kolo hlasování, v němž se bude rozhodovat o tom, kdo se stane Objevem roku. Budete mít možnost rozhodnout o tom, kdo ze tří adeptů vzešlých z prvního kola hlasování se stane Objevem roku.

A na jaké novinky se v soutěži ještě můžete těšit? Kromě klasických kategorií jakými jsou zpěvák, zpěvačka, skupina, skokan, nebo objev roku se nově objeví i vyhlášení ceny o Nejlepší videoklip MTV. Vítěz této kategorie vystoupí na závěrečném galakoncertu.

Už máte svého favorita?

Lukáš Pulda
Lukáš

Sdílet na sítích