Seznam.cz otevírá školku pro děti svých zaměstnanců

27. října 2011

Prvního listopadu se v ulici U Nikolajky otevře Seznámek, školka pro děti zaměstnanců společnosti Seznam.cz. Otevřeno bude mít každý všední den až do 18:00. Pro Seznam.cz školku provozuje společnost Yaro.

Seznam.cz otevírá pro děti svých zaměstnanců školku v blízkosti své pražské centrály. Školka se jmenuje Seznámek a svoje brány otevře dětem již 1. listopadu. Otevřená je pro děti starší dvou let, a to každý všední den od osmi hodin ráno do šesti večer. Výhodou je i to, že školka nemá letní prázdniny – je totiž otevřena celoročně.

Školku jsme se rozhodli otevřít jako jednu ze zaměstnaneckých výhod. Chceme hlavně rodičům, kterým končí rodičovská dovolená, usnadnit návrat do práce. Školka má kapacitu 23 dětí, a je v ní tedy místo i pro další děti našich zaměstnanců. O děti bude dobře postaráno. Věřím také, že se nám podaří sladit život rodiny se zaměstnáním,“ uvedla k příležitosti otevření školky Helena Kuklíková, personální ředitelka, Seznam.cz.

Školku pro Seznam.cz provozuje společnost Yaro s.r.o. Ta se postarala o výběr personálu i zajištění dodavatele zdravého jídla a pití pro děti. V Seznámku na děti čekají denní aktivity, které vychází z moderních výukových a výchovných metod tak, aby byl podporován individuální rozvoj každého dítěte. Rodiče budou mít možnost pro své děti objednat i různé zájmové kroužky.

Letošní rok pro nás bude zkušební. K termínu zahájení provozu školky bude její kapacita využita jen částečně, ale očekáváme, že v příštím roce dojde k jejímu naplnění,“ dodává Helena Kuklíková.


Fotografie z otevření školky najdete v této galerii.

Irena Zatloukalová,
tisková mluvčí

Sdílet na sítích