Češi nejvíce poslouchají Katty Perry a Veronu

3. listopadu 2011

Od 3. října mohou Češi naprosto zdarma a legálně poslouchat více jak dva miliony písniček přes novou službu MusicJet. Během necelého měsíce této možnosti využilo přes 45 000 lidí.

A co se v České republice na MusicJetu poslouchá nejvíce? Mezi zahraničními interprety celkové prvenství získala kalifornská rodačka Katty Perry. Ta samá interpretka získala zlatou medaili i mezi nejhranějšími písničkami s hitem Last Friday Night (T.G.I.F.). Vzhledem k tomu, že se na předních místech většinou objevovali aktuální interpreti, je překvapením, že se mezi pěti nejhranějšími objevila i skandinávská skupina ABBA.

Českým žebříčkům jasně vévodila taneční skupina Verona a její letní hit „Hey Boy“. Druhou nejhranější písničkou byly „Františkovy lázně“ od plzeňské partičky Mandrage. Velmi dobře se umístila i nesmrtelná rocková skupina Kabát.

Nejvíce hraní interpreti a písně:

Pokud byste si i Vy chtěli užít muziku zadarmo, tak není nic jednoduššího než navštívit stránku http://software.seznam.cz/musicjet. Zde jen vypíšete kód, který vám přijde skrze sms, nainstalujete aplikaci a už Vám nic nebrání v dokonalém poslechu.


Jarda
Sdílet na sítích