Díky Seznam.cz se na Festivalu otevřených sklepů neztratíte

16. listopadu 2011

Seznam.cz ani tento víkend nenechá žádné fanoušky dobrého vína bloudit po sklepích jižní Moravy. Poslední letošní akce Festivalu otevřených sklepů se ponese ve Svatomartinském duchu a aplikace Mapy.cz opět přinese seznam všech míst ochutnávek.

Závěrečný vinařský festival roku 2011 se uskuteční během tohoto víkendu a všem návštěvníkům nabídne to nejlepší ze Znojemských vinic. Kromě toho jsou také připravena setkání s 31 vinaři, kteří zodpoví všechny otázky týkající se nejen letošní úrody. Kromě vína a informací se můžete těšit na koncerty cimbálových, jazzových i folkových muzikantů.

Díky spolupráci se Seznam.cz se návštěvníci nemusí bát, že by na festivalu zabloudili. Na serveru Mapy.cz  si můžou z domova připravit seznam sklepů, které by stály za návštěvu. Sklepy přihlášené jsou na mapě zobrazeny ikonkou zobrazující trs hroznů. Po kliknutí na něj se zobrazí kompletní popis sklepa včetně otvírací doby, internetové adresy, nebo telefonního spojení.

Využít se také dá mobilní aplikace, která je zdarma ke stažení. Díky ní budou mít cestovatelé důležité informace vždy po ruce. Kromě všech sklepů v ní milovníci vína naleznou i užitečná místa (toalety, zastávky včetně jízdních řádů, ubytování atd.) v jejich okolí. Jak aplikace funguje naleznete také na našem blogu.

Fotografie z akce můžete najít na našich Facebookových stránkách.

Jana
Sdílet na sítích