Pomozte nám vylepšit novou službu „Hledání ve videích“

30. listopadu 2011

Už od dnešního dne máte jedinečnou možnost pomoci nám vylepšit úplně novou službu, kterou jsme pro Vás připravili. Vyzkoušejte si Beta verzi hledání v českých i zahraničních videích a podělte se s námi o svůj názor.

Díky této nové funkci si snadno a rychle najdete svůj oblíbený klip, shlédnete upoutávku na nejnovější filmový trhák, nebo se budete moci nechat inspirovat zajímavým receptem. Beta verzi naší nové služby najdete na adrese http://videa.seznam.cz.

Chceme, aby hledání ve videích bylo možná co nejlepší a tak máte nyní jedinečnou možnost svými postřehy a náměty nám pomoci tuto službu co nejvíce zdokonalit. Své nápady a připomínky nám posílejte na adresu videa@firma.seznam.cz.  Za Vaše příspěvky předem děkujeme.

Příjemné vyhledávání přeje Fulltextový tým

Označení Beta je používáno při nasazování předfinální verze služby nebo programu. Ta obsahuje  základní rozsah a může v sobě ukrývat malé chyby. Díky vypuštění do ostrého provozu nám uživatelé mohou pomoci vychytat poslední „mouchy“ a dovést tak program nebo službu k dokonalosti.


Lukáš

Sdílet na sítích