Seznam.cz a Proženy.cz představují slevy zaměřené na ženy

15. listopadu 2011

Již dnes spouští nejčtenější dámský server Proženy.cz svůj vlastní Tip. Nabídky a slevy z tohoto Tipu jsou zaměřeny především na ženy. Nové nabídky zde čtenářky mohou nově najít každý den včetně víkendů.

Slevy a Tipy na serveru Proženy.cz se budou týkat především kosmetických či zdravotních procedur, relaxačních a wellness pobytů, nebo dalších zajímavých produktů z oblasti krásy a gastronomie. „Výkopovou“ slevou je speciální bělení zubů zlevněné o 97 %. Místo původních 4 900 Kč tak za něj dnes zaplatí prvních 50 zájemkyň pouhou stokorunu.

Podobně, jako tomu bylo u spouštění Seznam Tipu, nebude přesný začátek akce s touto omezenou nabídkou oficiálně zveřejněn. Pokud tedy chtějí být čtenářky při nákupu úspěšné, měly by si stránky magazínu pečlivě hlídat, aby výhodnou koupi nepromeškaly. Můžeme prozradit, že v následujících 14 dnech se na Proženy.cz objeví velmi výrazné slevy například na permanentní depilaci celého těla, prodlužování řas, liposukci, kryolipolýzu či dokonce na plastickou operaci.


Andrea

Sdílet na sítích