Spráce.cz mediálně podpoří JobChallenge 2011

8. listopadu 2011

Pracovní portál Spráce.cz se stal mediálním partnerem pátého ročníku veletrhu práce pro studenty a absolventy vysokých škol, JobChallenge 2011 Brno. Ten se uskuteční pod záštitou Masarykovy univerzity od 9. listopadu ve Wanieck Gallery v Brně.

Cílem veletrhu je poskytnout 70 vystavujícím firmám šanci ukázat vysokoškolákům jejich nabízené pracovní příležitosti a dát jim tak možnost vidět jejich potencionální uplatnění.  Seznam.cz zde kromě svého stánku bude mít také třiceti minutovou přednášku o tom, jak to v české internetové jedničce funguje, a představí i vývojářský tým fungující na pobočce v Brně. Celá výstava je doplněna bohatým doprovodným programem.

O tom, že se jedná o studenty a firmami vyhledávaný veletrh, svědčí i fakt, že během pěti let fungování ho navštívilo celkem 4590 uchazečů o zaměstnání a více jak 120 společností zde předvedlo svoji prezentaci. JobChallenge 2011 není jediným veletrhem, kde se server Spráce.cz představila jako mediální partner. Na konci října podpořila odbornou výstavu EDUCA 2011 MYJOB LIBEREC, kterou během jednoho víkendu navštívilo přes deset tisíc návštěvníků. Více informací o této akci si můžete přečíst na Novinky.cz.

David
Sdílet na sítích