Sauto.cz v novém laku

19. prosince 2011

Největší inzertní automobilový portál Sauto.cz připravil pro své uživatele možnost otestovat novou vylepšenou verzi. Kromě úplně nového designu, zde všichni zájemci o nový automobil naleznou i řadu nových funkcí.

Prvním vylepšením nového Sauto.cz, kterého si uživatelé určitě všimnou, je možnost prohledávat nabízená auta nejen podle jedné značky. Doposud si mohli v rámci filtrů vybrat jen jednu.  Zkracujeme tak dobu, kterou hledáním svého automobilu tráví.  Nově bude možné inzeráty mezi sebou porovnávat nebo na ně „povolat“ funkci Hlídací pes (tato funkce přeposílá uživatelům výpis nabídek, které odpovídají jejich předešlému zadání).

Výrazně se také vylepší informační servis o nabízených vozidlech. K nabídkám bude možné přidávat i video, díky čemuž si kupující bude moci udělat mnohem lepší představu o nabízeném voze. Zároveň budou inzeráty doplněny o nejrůznější rady, tipy a testy. Díky tomuto vylepšení bude mít potencionální zájemce kompletní informace rychle pohromadě a nebude si je muset hledat jinde.


A kde se dá testovací beta verze nalézt? Na hlavní stránce serveru Sauto.cz naleznete vpravo nahoře odkaz „Vyzkoušejte si nové Sauto.cz“. Po kliknutí na něj už můžete bez problémů testovat, zkoušet a brouzdat po nových stánkách. Chceme nové stránky co možná nejlepší. Proto budeme velice rádi, když nám svoje náměty na zlepšení sdělíte. Odkaz na box pro zanechání zprávy najdete v pravém horním rohu stránky.

Barbora
Sdílet na sítích