Lafeta, famózní návrat Jaromíra Jágra, nebo Vánoční SMS – nejen to zajímalo Čechy v prosinci na Seznam.cz

5. ledna 2012

Letošní konec roku, co se událostí týče, můžeme považovat za velmi neobvyklý či nevánoční. Odráží se to jak v pravidelném Seznamu skokanů českého internetu, tak na zpravodajských serverech Seznam.cz.

Není překvapením, že mezi prosincovými Skokany dominovala událost, která zasáhla celou republiku i svět. A to úmrtí Václava Havla. Kromě kategorie „Událost“ najdeme její odraz i v kategoriích „Ostatní“ (slovo Lafeta) či „Osobnosti“ (Václav Havel, Dagmar Havlová). Ostatní dotazy už směřovaly k Vánocům – například Vánoční SMS, nebo třeba Ohňostroj Praha 2012.
V jednotlivých krajích byly hlavními událostmi Vánoce a shánění dárků. Objevovaly se odkazy typu Vánoční dárek proměna, figurky kovbojů, či značkové kšiltovky.

Novinky.cz
Stejně, jako celorepublikové skokany, i na nejčtenějším internetové serveru Novinky.cz, si Češi nejvíce procházeli články týkající se úmrtí a pohřbu Václava Havla. Nejsledovanější video se neslo v trochu jiném duchu. Hlavními aktéři jsou chlapec, postarší paní a pilulka proti otěhotnění.

Sport.cz
Sportovní zpravodajství se ani o Vánocích nezastavilo. V článcích i ve videích se lidé nejvíce zajímali o zápas mezi Realem Madrid a Barcelonou, kde padla branka už po 22 vteřinách, a o vzrůstající formu Jaromíra Jágra v dresu Philadelphie Flyers.

Super.cz
Společenský život nikdy nespí a lifestylový internetový server Super.cz také ne. Články v prosinci ovládly dvě ženy – Agáta Hanychová a čerstvá maminka Lucie Vondráčková.

Stream.cz
Zajímá Vás, jaká videa byla v roce 2011 nejšílenější? Většinu lidí, kteří navštívili Stream.cz, ano. Dokazují to žebříčky sledovanosti, kde se video s výběrem toho nejlepšího za rok 2011umístilo na jasném prvním místě.

& &
Roman Dušek, Martin Pecka & Jakub Šumanský

Sdílet na sítích