Vyzkoušejte nový Seznam.cz Email

17. ledna 2012

Od dnešního dne máte jedinečnou možnost přihlásit se do databáze beta testerů a vyzkoušet si mezi prvními nový Seznam.cz Email.

Nový Seznam.cz Email nepřekypuje funkcemi, protože chceme, aby zůstal jednoduchý, snadno ovladatelný a pochopitelný pro běžného uživatele. Ačkoli je plný moderních technologických novinek, změny poznáte především na jeho rychlosti, přehlednosti a snadnějším ovládání.

Vyzkoušejte nový E-mail

Protože děláme Email pro vás, každý váš názor či připomínka je pro nás důležitá. Pokud se do naší bety na odkazu výše přihlásíte, zaměřte se především na to, jak se vám s novým Emailem pracuje. Zda vám vyhovuje čtení a psaní zpráv, úpravy rozložení, funkce v nastavení a různé způsoby označování zpráv. Přímo v e-mailové schránce, v levém dolním rohu obrazovky, najdete tlačítko “Váš názor”. Jeho prostřednictvím nám můžete poslat cokoliv, co Vás k novému Seznam.cz Emailu napadne.

Převod schránky nelze z technických důvodů vrátit zpět na starší verzi, proto tento krok prosím pečlivě zvažte. Ale zároveň ani neváhejte – počet míst pro beta testery je omezen. Přihlásit se můžete kliknutím na banner výše. Budete tím zařazeni do naší databáze a převedení vaší e-mailové schránky proběhne v nejkratší možné době.

Děkujeme za Vaši spolupráci.

&
Blanka & David

Sdílet na sítích