Katalog Firmy.cz představuje novou podobu

24. února 2012

Největší český ověřený internetový katalog firem a institucí, Firmy.cz, připravil nové funkce a vzhled. Ty přinesou zásadní zlepšení nejen pro firmy, ale i pro běžné uživatele.

Nejvíce změn čeká na klienty serveru Firmy.cz. Došlo ke zjednodušení a větší variabilitě samotného firemního zápisu. Kromě klasických informací mohou klienti vkládat vlastní nabídky, aktuality, kontaktní osoby (včetně fotografií), či uveřejnit nestandardní otvírací dobu. Velkou změnou také prošel vyhledávač, který je kompletně přepracován a doplněn o funkce našeptávače a opravovače překlepů.Změnou prošel i samotný editační formulář zápisu. Klienti nyní mohou editovat jakýkoliv obsah a okamžitě uvidí finální podobu jejich prezentace.

              (starý vzhled)                                                             (nový vzhled)

Uživatelé pak zejména ocení Firmy.cz pro mobilní zařízení, a to jak v podobě mobilní verze stránek, tak napojení na aplikaci Mapy.cz. Uživatelé se tak mohou k jednotlivým zápisům dostat prakticky kdykoliv a odkudkoliv.

              (starý vzhled)                                                             (nový vzhled)

Katalog Firmy.cz v současné době nabízí více jak 550 000 společností a institucí zařazených do 3 600 kategorií. Denní návštěvnost katalogu Firmy.cz přesahuje 250 000 unikátních návštěvníků a každý den si lidé zobrazí více než 1 500 000 detailů firemních zápisů. Na co jsme opravdu pyšní, je i fakt, že více jak 90 % zápisů jsou ověřená data mladší jednoho roku. Je to výsledek pečlivé práce týmu administrátorů, kteří spravují katalog a v rámci telefonického ověřování jsou v přímém denním kontaktu s našimi uživateli a klienty.


Jiří Křivánek

Sdílet na sítích