Mezi filmovými herci a herečkami vedou v oblíbenosti převážně ostřílení harcovníci

21. února 2012

Nejvíce hlasů v prvním týdnu hlasování v anketě Seznam.cz O nejoblíbenějšího českého filmového herce a herečku získávají zejména dlouholeté herecké hvězdy jako Hana Maciuchová či Karel Roden. V anketě Seznam.cz je možné hlasovat do 29. února 2012.

Po týdnu hlasování je jasné, že lidé v anketě O nejoblíbenějšího herce a herečku sazí v drtivé většině na známá jména zkušených herců. V průběžném pořadí se mezi nejoblíbenějšími herci objevují například Karel Roden, Ondřej Sokol, či Vojtěch Dyk. V klání něžného pohlaví je v top desítce například Zlata Adamovská, Hana Maciuchová či Eliška Balzerová. V anketě, která je součástí Českého Lva, mají filmoví fanoušci do konce hlasování na ovlivnění pořadí ještě osm dnů.

Lidé se o možnosti hlasovat v anketě o svého nejoblíbenějšího herce/herečku mohli díky mediálnímu partnerství společnosti Seznam.cz s Českým Lvem dovědět například z facebookových stránek Seznam.cz, z oficiálních Seznam.cz blogů, nebo ze služby Lidé.cz.

Letos široká veřejnost může sama vybírat svého filmového oblíbence od 13. února na stránkách http://www.ceskylev.seznam.cz. Ovlivnit hlasování ve prospěch svého favorita můžou v anketě O nejoblíbenějšího herce a herečkou filmoví fanoušci až do konce února, přesněji do půlnoci 29. 2. 2012. Každý hlasující přitom může dát jeden hlas svému nejoblíbenějšímu herci a jeden nejoblíbenější herečce, hlasovat lze jen jednou. Ve hře jsou i vstupenky na slavností vyhlášení cen Český Lev, které proběhne večer 3. března v pražské Lucerně. Dvě vstupenky na slavnostní vyhlášení a předávání cen, které držiteli umožní vstup i na afterparty s herci a herečkami, vyhraje jeden z hlasujících. Samotní výherci ankety získají od Seznam.cz věcný dar. Anketa O nejoblíbenějšího českého filmového herce a herečku běží jako součást letošního ročníku Českého Lva pod záštitou Seznam.cz, který je zároveň hlavním mediálním partnerem vyhlašování cen ČFTA Českého Lva.


Michaela Losertová

Sdílet na sítích