Nové Sauto.cz vyjelo do ostrého provozu

13. února 2012

Ke konci roku Sauto.cz spustilo beta verzi svých stránek a nabídlo uživatelům, že se mohou zapojit do jejich zlepšování. Ti tuto možnost vzali velice vážně a i díky jejich připomínkám dnes můžeme představit nové Sauto.cz.

Testovací stránky zaznamenaly více než 46 500 návštěv. Kdyby se sečetl všechen čas, který uživatelé testováním strávili, byl by to neuvěřitelný 1 rok 103 dní a 20 hodin. Ze všech 450 příchozích názorů a reakcí se nejčastěji objevovala výtka upozorňující na malý počet možností v nabídce cen automobilů a počtu najetých kilometrů. Obě tyto připomínky jsme zapracovali a v ostrém provozu už je vše dle představ uživatelů největšího automobilového portálu, Sauto.cz. Z podnětů betatesterů také vzešlo dalších 20 uživatelských vylepšení, která budeme postupně na portál Sauto.cz doplňovat.

V nové podobě serveru Sauto.cz najdete i další novinky. Patří mezi ně například možnost prohledávat nabízená auta nejen podle jedné značky, možnost porovnávat jednotlivé inzeráty mezi sebou, či na ně „povolat“ funkci Hlídací pes (tato funkce přeposílá uživatelům výpis nabídek, které odpovídají jejich předešlému zadání). Více o novinkách se dočtete ve zprávě, která upozorňovala na začátek beta testování na našem blogu.

Všem uživatelům, kteří se do testování zapojili, děkujeme a doufáme, že se nové Sauto.cz bude líbit nejen jim.


Barbora Malzerová

Sdílet na sítích