Seznam.cz a Spráce.cz opět podporují budoucí manažery

14. února 2012

Na konci ledna proběhlo slavnostní zahájení již jedenáctého ročníku národního kola mezinárodní soutěže vysokoškolských týmů Global Management Challenge, do které je zapojeno 34 zemí světa.

Seznam.cz je už druhým rokem generální partner a Spráce.cz již tradičním partnerem soutěže.

      (zdroj:www.vsfs.cz)

Global Management Challenge je největší soutěží na světě v oblasti simulace strategie řízení společnosti. Soutěžící spolupracují s prestižními firmami, které je v roli patronů podporují. Letos si vzal Seznam.cz pod svá křídla hned deset studentských týmů, pro které připravil exkurze a půldenní workshopy. Na nich jim mimo jiné ukáže tzv. agilní metodu vývoje SCRUM. Více o této metodě se můžete dočíst na stánkách časopisu CONNECT. Podobným tréninkem například týmové spolupráce a práce pod stresem prošel v loni i tým pod patronací Seznam.cz, který se ve světovém finále v čínském Macau umístili na skvělém třetím místě.

      (zdroj:www.vsfs.cz)

Letos se do národního kola přihlásilo 64 týmů ze 13 státních a 3 soukromých vysokých škol. Vítězem národního kola se stane ten tým, který dokáže projít dvěma koly a na základě modelace zisku získá ve stanoveném termínu nejvyšší cenu za jednu akcii svého fiktivního podniku. Nejlepší český tým postoupí do světového finále, které se tentokrát koná v ukrajinském Kyjevě.

Více informací o soutěži najdete na webových stránkách www.czechgmc.cz.


Jan Votruba

Sdílet na sítích