Stream.cz představuje nové pořady

16. února 2012

Nejnavštěvovanější český zábavný videoserver Stream.cz si pro své diváky na únor připravil několik nových pořadů z vlastní dílny. Chybět nebudou ani takové osobnosti, jakými jsou Tomio Okamura, nebo šéf Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk.

Stream.cz připravil 4 nové pořady, které se zabývají módou, aktuálním dění, nebo gastronomií.

Peklo na talíři: Průvodce pořadu Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu, bez obalu hodnotí situaci v českém stravování. Zajímají Vás otázky: Jak poznat dobrou restauraci? Které se vyhnout? Co jsou největší nešvary českých kuchařů či číšníků? Roman Vaněk radí, jak se nenechat napálit a jednou za čas s odbornou laboratoří zjistí skutečné složení potravin.

PROJEKT ODSTARTOVAL VE STŘEDU 15.2.

Tomio Okamura: Jedna z nejvýraznějších osobností dneška exkluzivně pro Stream.cz komentuje dění ve společnosti. Videa jsou točena formu autentického videoblogu na jakékoliv zařízení, které je zrovna po ruce. Svým osobitým způsobem komentuje českou politiku, typické české vlastnosti a palčivé problémy společnosti.

PROJEKT ODSTARTOVAL V PONDĚLÍ 30.1.

New You: Známí kadeřníci Márty a Tibor (znáte z TV pořadu Vypadáš skvěle) provádějí proměny dívek a žen. V některých případech i podle fotek jejich oblíbených celebrit. Pořad je doplněn o různé praktické rady. Například, jak zamaskovat nedostatky, či jak v domácích podmínkách docílit účesů vypadajících jako od profesionála.

PROJEKT ODSTARTOVAL V PÁTEK 3.2.

Plastiky celebrit: Pořad rozebírá plastické operace, které podstoupily slavné osobnosti. Každý díl, trvající 1 minutu, se zaměří na jednu celebritu. Příkladem může být Angelina Jolie, Paris Hilton, Mickey Rourke nebo Eva Pilarová. Pořad je vždy zakončen hodnocením známého plastického chirurga, Mudr. Tomáše Doležala  

PROJEKT ODSTARTUJE V PÁTEK 17.2.


Ladislav Veselý

Sdílet na sítích