Lidé se na Seznam.cz v únoru nejvíce zajímali o Whitney Houston, udílení výročních cen a Partičku

5. března 2012

Měsíc únor je obvykle považován za měsíc zamilovaných. Podle výsledků Skokanů českého internetu a hledanosti na jednotlivých obsahových serverech Seznam.cz se Češi zajímali o témata úplně jiná.

O jeden den prodloužený únor byl měsícem nejrůznějších soutěží, které se ohlížely za rokem 2011. To se také projevilo v Seznamu skokanů českého internetu. V sekci „Akce“ se na prvních místech objevily výrazy Ples v Opeře 2012, Oscar 2012, Grammy 2012, nebo třeba Fotbalista roku 2012. Bohužel i druhý měsíc v roce postihly dvě tragické události, o které se uživatelé zajímali. A to smrt popové zpěvačky Whitney Houston a nečekané úmrtí 33letého místopředsedy představenstva fotbalové Sparty, Lukáše Přibyla.

Děti se u nás musejí mít dobře. Alespoň podle Skokanů českého internetu v jednotlivých krajích. Mezi slovy s nejvyšším nárůstem hledanosti se velice často objevovala slova s dětskou tématikou. Například Figurky kovbojů, Dětské houpačky na doma, Rákosníček a hvězdy, či Pokémon album.

Novinky.cz
Informace o smrti americké popové královny Whitney Houston, kterou asi každý Čech zná především z filmu bodyguard, vydala na nejčtenější článek na zpravodajském serveru Novinky.cz. Nejsledovanější video bylo poněkud jiného rázu. Čtenáři si v únoru oblíbili počin Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně, kde natočili „náborovou“ reklamu.

Sport.cz
Sportovní svět fanoušků ovládl boxerský souboj mezi vyzyvatelem Chisorou a fenomenálním Vitalijem Kličkem. Pomyslné prvenství ve čtenosti získala smutná událost, a to úmrtí Lukáše Přibyla ze Sparty. Jasným vítězem mezi videi bylo agresivní chování hokejisty ruské KHL Radulova, který sekl hokejkou vlastního trenéra.

Super.cz
Článek, který uživatele v únoru na Super.cz zajímal nejvíc, se týkal české Miss Jitky Válkové a toho, že už ve svých 14 letech vypadala naprosto úžasně. Prvenství ve videích nečekaně neobsadila žádná slavná modelka, nýbrž velmi populární Partička.

Stream.cz
Videoportál Stream.cz ovládl v únoru pořad Filmové maličkosti. Tentokrát s dílem, který se zabýval nejkontroverznějším filmem všech dob. V pořadu Jak na to se zase uživatelé chtěli dozvědět, jak se zbavit zápachu z bot.

Roman Dušek Jakub Šumanský Roman Dušek
Roman & Jakub & Martin

Sdílet na sítích