Seznam.cz na hodinu ztemní

30. března 2012

Ani Seznam.cz není lhostejný ke svému okolí a chová se ekologicky. Rozhodli jsme se proto podpořit celosvětově rozšířený projekt Hodina Země, který v České republice pořádá organizace Veronica.

Symbolická akce Hodina Země upozorňuje na změny klimatu. Každoročně se po celém světě na jednu předem smluvenou hodinu zhasnou světla. Letos proběhne Hodina Země v sobotu 31. 3. 2012 mezi 20.30 a 21.30 hod. Seznam.cz podpoří akci originální proměnou designu domovské stránky. Samozřejmě ji nevypneme, ale upravíme její vzhled ve dvou variantách. Screenshoty si necháme jako překvapení, jen můžeme prozradit, že se můžete těšit na originální design už od rána. Už ráno si budete moct jednoduše naši domovskou stránku „zhasnout“, jen ještě neprozradíme jak.

Hodina Země vznikla 31. 3. 2007 v australském Sydney. Každým rokem se rozšiřovala dále do světa a v minulém roce se jí zúčastnili běžní lidé, veřejné organizace i soukromé firmy ve 136 zemích světa. Účast jednotlivců se odhaduje na stovky milionů. Projekt si neklade za cíl jednorázově vyřešit změny klimatu, ale spíše symbolicky upozornit na existující problémy.


Marek

Sdílet na sítích