Vítězem soutěže GMC se stal tým Second Place is for Loosers

28. března 2012

Společnosti Seznam.cz záleží na podpoře talentů, a proto jsme se stali generálním partnerem soutěže Global Management Challenge 2012. Včera byl vyhlášen vítězný tým, jehož členové se mohou těšit nejen na zajímavou cenu od Seznam.cz.

Vítězem soutěže se stal tým Second Place is for Loosers, jehož modelová obchodní společnost dosáhla v soutěžním období nejvyšší ceny za akcii. Seznam.cz si pro vítězný tým připravil vedle věcných cen i jedno speciální překvapení. Členové týmu od nás dostanou jednodenní školení šité na míru. Talentovaní manažeři tak dostanou příležitost k dalšímu vzdělávání ve směru, který si sami zvolí.

Global Management Challenge je soutěž pro tří až pětičlenné týmy v oblasti simulace strategie plánování. Jednotlivým týmům je přidělena modelová obchodní společnost a jejich úkolem je v daném čase dosáhnout obchodováním na virtuálních trzích EU, NAFTA a internetu co nejvyšší ceny za akcii. Vítězný tým získá hodnotné ceny a zároveň dostane možnost účastnit se mezinárodního kola a porovnat své schopnosti se zahraniční konkurencí.


Marek

Sdílet na sítích