Seznam.cz Email jde do finále

24. dubna 2012

Seznam.cz ukončuje první fázi betatestu nového Emailu. Od této chvíle se již do testování nepůjde přihlásit. Během dosavadního testování bylo odhaleno mnoho chyb a další byly opraveny.

Každý den jsme vydali alespoň jeden opravný balíček, který zároveň přinesl i nové funkce.

Největším překvapením pro nás byla reakce uživatelů těsně po zapnutí nového Emailu a rozdílná po jeho delším používání. Díky komunikaci s Betatestery jsme mohli ještě detailněji pochopit potřeby našich uživatelů. Postupně jsme přidávali či upravovali funkce, které jsme původně neměli v plánu vůbec implementovat, jelikož nám dle prvotních průzkumů a testů připadalo, že nebyly potřeba. Moc děkujeme za ochotu stávající partě Betatesterů a za pomoc s přizpůsobením nového Emailu potřebám našich uživatelů. Zároveň děkujeme za trpělivost při hledaní chyb a za vstřícnost při jejich nahlašování.

V současné době řešíme již pouze chyby u jednotlivců a doděláváme menší funkce, které během testovaní Betatesterům scházely. V další fázi (příští týden) přepneme dalších 50 tisíc uživatelů do nových schránek. Uživatele jsme předem upozornili a sami mohli pozvání zamítnout. Tímto krokem chceme zjistit, jak bude vyhovovat nový Email uživateli, který se sám dříve dobrovolně a se zvědavostí nepřihlásil do testu.

Nový Seznam.cz Email tedy ještě za zcela hotový nepovažujeme a pracujeme dál na jeho vylepšení. Zároveň se již blížíme do úplného finiše.


Blanka

Sdílet na sítích