Sport.cz přináší další porci změn

18. dubna 2012

Několik týdnů po spuštění nové podoby Sport.cz přicházíme s úpravami, ke kterým nás inspirovali naši uživatelé. Některé nové prvky jim nevyhovovaly a my je upravili.

Nejdůležitější změnou je přesun menu z dolní části webu do jeho horní části. Funkčnost menu je obdobná jako na starém Sportu. Uznáváme, že menu v dolní části webu nebyl u sportovního zpravodajství nejlepší nápad a sklidili jsme za to od uživatelů zaslouženou kritiku.

Další změny jsou víceméně designové. Došlo k vizuálnímu oddělení reklamy od obsahu, upoutávky na online reportáže budou i v rubrikách, na domovské stránce Sport.cz zobrazujeme u článků štítky sportů tak, aby to čtenáři usnadnilo orientaci. Další změny se týkají například umístění vyhledávacího pole přímo do menu, nebo přepracování vyhledávání, aby bylo použitelnější. Nejde o kompletní výčet změn, sami se můžete na webu přesvědčit, co vše jsme upravili.

Co bude dál? Práce na sportovním zpravodajském webu Sport.cz nekončí. Chystáme další nové komponenty – pavouky pro lepší vizualizaci sportovních výsledků, další typy článků, podrobné výsledkové servisy, různé typy online reportáží atd. Česká nás skvělý sportovní rok a my chceme udělat maximum, aby Sport.cz byl tím hlavním sportovním místem na českém internetu.

Norbert Gulevič
Norbert

Sdílet na sítích