Talentovaný návrhář Jakub Polanka tvořil pro Proženy.cz

30. dubna 2012

Lifestylový server Proženy.cz navázal spolupráci s mladým a talentovaným návrhářem Jakubem Polankou. Ten exkluzivně pro tento server a jeho čtenářky navrhl netradiční šátek.

Šátek dnes používají ve svých kolekcích exkluzivní módní domy i firmy tvořící „běžnou“ mladou módu.  Proženy.cz proto navázaly spolupráci s jedním z nejúspěšnějších českých návrhářů Jakubem Polankou, který navrhl podobu hedvábného šátku Proženy.cz. Jakub Polanka se pohybuje mezi Prahou a Paříží, kde studoval na prestižním L´Institut Français de la Mode, který přijímá do svých řad každý rok jen deset studentů z celého světa.  Díky tomu mohl spolupracovat se studiem Peclers Paris, které předpovídá směr módních trendů, a dostat se i k tak kultovním značkám, jako je Hermes, Louis Vuitton nebo Givenchy.

Jakub Polanka vytvořil šátek, na němž se opakuje černobílý motiv – módní kresba s obličejem a siluetou ženy. Šátek lze nosit tak, jak je, umožňuje ale každé majitelce dobarvit si ho podle jejího přání barvami na hedvábí. Vznikne tak originál, který lze navíc nosit na mnoho různých způsobů. Šátek mohou uživatelky nejčtenějšího ženského serveru získat v rámci soutěží a dalších akcích realizovaných na stránkách Proženy.cz.

Rozhovor s Jakubem Polankou naleznete zde.

Simona Matoušková
Simona

Sdílet na sítích